Stailina

Yritys on syntynyt intohimosta asusteisiin, tyyliin ja itseilmaisuun.

Idea lähti siitä, että halusin ostaa itselleni mieluisia, värikkäitä asusteita, mutta niiden löytäminen Suomesta oli kuitenkin haastavaa. Heräsi ajatus; miksen perustaisi itse verkkokauppaa, joka maahantoisi tuotteita? Näin pystyn tarjoamaan myös muille ihania tuotteita!

Valikoiman hauskat vintage- ja retrohenkiset asusteet ja sisustustuotteet ovat saaneet vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä. Osa tuotteista on suomalaista käsityötä, minun suunnittelemiani ja valmistamiani.

Stailina.com on joulukuussa 2018 avattu verkkokauppa, jolla on myös noutopiste Lappeenrannassa. Yritys osallistuu myös monenlaisiin myyntitapahtumiin, joissa pääset livenä näkemään ja sovittamaan tuotteita. Ilmoitamme tapahtumista Ajankohtaista-sivulla.

Stailina haluaa olla mahdollisimman asiakasystävällinen ja helppokäyttöinen verkkokauppa, jolla on ihana, persoonallinen tuotevalikoima sekä nopeat toimitukset. Tavoite on, että sinä, upea asiakas saat tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti yllesi tai käyttöösi! Nopea toimitus on kunnia-asia, joten tilaukset lähtevät matkaan varastolta postiin jokaisena arkipäivänä. 

Yritys haluaa levittää värikkyyden ja tyylikkyyden ilosanomaa kaikille. Jos kauniit asusteet ja sisustustuotteet voivat tuoda edes ripauksen hyvää mieltä elämään, ovat ne hintansa arvoisia!

Ole aina stailina!

- Peppiina Hämäläinen, verkkokauppias


Stailina kantaa kortensa kekoon ympäristön hyväksi

Stailina uudelleen käyttää kaikki siistit pakkausmateriaalit, joita tulee tavarantoimituksen ja tuotteiden mukana sekä yksityiskäytöstä. Uudelleen käytämme pahvilaatikot, kuplamuovit sekä muut pakkauspehmusteet. Käytämme pehmusteena myös mainos- ja sanomalehtiä. Stailina hankkii mahdollisimman vähän uutta pakkausmateriaalia.

Kaikki tilaukset toimitetaan Postin Green- palveluna.