Stailina

Yritys on syntynyt intohimosta asusteisiin ja tyyliin.

Stailinan tyyli on sekoitus värikkyyttä, boheemiutta, retrohenkisyyttä ja kauniita yksityiskohtia. Osa tuotteista on suomalaista käsityötä ja taidetta, minun suunnittelemiani ja valmistamiani.

Stailina.com verkkokauppa avautui joulukuun lopussa vuonna 2018. Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on noutopiste Lappeenrannassa. Stailina osallistuu myös monenlaisiin myyntitapahtumiin, joissa pääset livenä näkemään ja sovittamaan tuotteita. Ilmoitan tapahtumista Ajankohtaista-sivulla.

Stailina haluaa olla mahdollisimman asiakasystävällinen ja helppokäyttöinen verkkokauppa, jolla on persoonallinen tuotevalikoima sekä nopeat toimitukset. Tavoite on, että sinä, upea asiakas saat tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti yllesi tai käyttöösi! 

Yritys haluaa levittää värikkyyden ja tyylikkyyden ilosanomaa kaikille. Jos kauniit asusteet ja sisustustuotteet voivat tuoda edes ripauksen hyvää mieltä elämään, ovat ne hintansa arvoisia!

Ole aina stailina!

- Peppiina Hämäläinen, verkkokauppias


Stailinasta tilaaminen

Tilaaminen on luotettavaa ja turvallista. Tilaukset pakataan hyvin, jotta tuotteet matkaavat ehjinä perille. Stailina uudelleen käyttää kaikki siistit pakkausmateriaalit, joita tulee tavarantoimituksen ja tuotteiden mukana sekä yksityiskäytöstä. Pahvilaatikot, kuplamuovit sekä muut pakkauspehmusteet pääsevät siis uudelle kierrokselle. Pehmusteena käytetään myös mainos- ja sanomalehtiä. Stailina hankkii mahdollisimman vähän uutta pakkausmateriaalia.

Tilauksia toimitetaan Postin Green- palveluna tai Matkahuollon Lähellä-pakettina.