Eläinmaalaus tilaustyönä, A3- koko
Eläinmaalaus tilaustyönä, A3- koko Eläinmaalaus tilaustyönä, A3- koko Eläinmaalaus tilaustyönä, A3- koko Eläinmaalaus tilaustyönä, A3- koko Eläinmaalaus tilaustyönä, A3- koko

Eläinmaalaus tilaustyönä, A3- koko

130,00 €

Taidemaalaus seinällesi! Valmistusaika on n. 2-4 viikkoa riippuen tilausjonosta. Toimitusaika 2-4 arkipäivää teoksen hyväksymisestä.

Tämä tuote ei ehdi enää jouluksi 2023.

Sisusta uniikilla maalauksella! Tilaa guassi/akryylimaalaus suunnitelmasi tai valokuvasi pohjalta! Teoksen maalaa Peppiina Hämäläinen.

  • Guassi- ja akryylivärit, maalattu akvarellipaperille
  • Koko 29,7 x 42 cm (A3)
  • Signeerattu alkuperäisteos
  • Tausta on ns. roiskemaalattu ja eläinkuva maalataan sen päälle tummemmalla/mustalla värillä ja korostetaan hieman vaaleilla sävyillä, taustavärit näkyvät kuitenkin eläimessä. Eläimen turkkia/ihoa ei siis maalata peittoon
  • A3-kokoon mahtuu yhden eläimen kokokuva tai rintakuva (kissa/koira/kani/hevosen pää) tai kaksi pientä eläintä (lintu/hiiri/muu jyrsijä)
  • Maalauksella ilmainen toimitus (ei kotiinkuljetus)
  • Katso Youtubesta esittelyvideo: klikkaa tästä!
  • Suunnitellaan maalaus yhdessä, maalauksesta lähetetään asiakkaalle vedoskuva/kuvia ennen tilaustuotteen lähetystä, varmistetaan, että maalaus miellyttää
  • Huomioithan, että tilaustöillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta

Toimi seuraavasti:

1. Laita sähköpostia info(a)stailina.com, jos sinulla on kysyttävää. Suunnitellaan maalaus yhdessä. Tilaa haluamasi tuotteet verkkokaupasta ja maksa tilaus. Jos tilaat muitakin tuotteita samaan pakettiin, kaikki tuotteet lähetetään, kun maalaus on valmis.

2. Lähetä sähköpostitse kuva/kuvia lemmikistäsi/muusta eläimestä, jonka haluat maalattavan ja kerro samalla haluamastasi värimaailmasta, montako taustaväriä, mitkä sävyt, maalataanko eläin kokonaan vai vain kasvo/rintakuva. Lähetä mahdollisimman hyvälaatuiset, selkeät valokuvat sähköpostitse info(a)stailina.com. Lähetä enintään 105 Mt kokoisia kuvia. Maalauksen valmistusaika on yleensä noin 2-4 viikkoa riippuen sen hetkisestä tilausjonosta. Toimitusaika 2-4 arkipäivää teoksen hyväksymisestä.

3. Saat vedoskuvan ennen tuotteen lähettämistä, silloin on vielä mahdollista muokata maalausta.

4. Hyväksyttyäsi vedoksen, maalaus viimeistellään ja se on valmis. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää hyväksymisestä.

5. Saat seurantakoodin, kun paketti lähtee matkaan.

Pituus:
10 cm
Korkeus:
43 cm
Leveys:
31 cm