Kustomoitava kissa-kaulakoru
Kustomoitava kissa-kaulakoru Kustomoitava kissa-kaulakoru Kustomoitava kissa-kaulakoru Kustomoitava kissa-kaulakoru Kustomoitava kissa-kaulakoru Kustomoitava kissa-kaulakoru Kustomoitava kissa-kaulakoru Kustomoitava kissa-kaulakoru Kustomoitava kissa-kaulakoru

Kustomoitava kissa-kaulakoru

59,00 €

Tilaa kissasi näköinen kaulakoru! Riipuksen valmistusaika on n. 3-7 arkipäivää riippuen tilausjonosta. Toimitusaika 2-3 arkipäivää vedoksen hyväksymisestä.

Voit tilata haluamasi näköisen kissariipuksen, vaikka oman kissasi näköisen! Ihastuttava kaulakoru itselle tai lahjaksi.

  • Käsityönä valmistetut kissakorut, valmistanut Peppiina Hämäläinen
  • Jokainen kissa on käsinmaalattu ja uniikki
  • Riipuksen koko: pituus n. 3,5-3,8 cm, leveys n. 4,1 cm, paksuus n. 2,2- 2,5 cm
  • Materiaalit: Raysin 200 valu/muotoiluaine, maalattu akryylivärein, silmät muovia, joko käsin maalatut tai valmiit silmät riippuen löytyykö oikeaa sävyä valmiina. Viimeistely korulakalla. Ketju 60 cm ruostumatonta terästä (sis. lukon)
  • Riipuksen paino: n. 24-28 g (riippuen mallista)
  • Katso esittelyvideo, klikkaa tästä!
  • Huomaa ilmainen toimitus tuotteelle! (poislukien kotiinkuljetus)
  • Tuotteesta lähetetään asiakkaalle vedoskuva ennen tilaustuotteen lähetystä, katsotaan yhdessä, että koru miellyttää
  • Huomioithan, että tilaustöillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta

Toimi seuraavasti:

1. Laita sähköpostia info(a)stailina.com, jos sinulla on kysyttävää. Valitse lähinnä haluamaasi kissariipusta oleva malli, 1-3. Mallikissaa voidaan muokata lisää näyttämään enemmän haluamaltasi kissalta. Tilaa haluamasi tuotteet verkkokaupasta ja maksa tilaus. Jos tilaat muitakin tuotteita samaan pakettiin, kaikki tuotteet lähetetään, kun kaulakoru on valmis. Kissariipuksen valmistusaika on yleensä noin 3-7 arkipäivää riippuen sen hetkisestä tilausjonosta. Toimitusaika 2-3 arkipäivää vedoksen hyväksymisestä.

2. Lähetä kuvat kissasta tai kuvaile sanoin minkälaisen kissariipuksen haluat. Valitse mahdollisimman hyvälaatuiset valokuvat. Lähetä kuvat edestä ja sivulta, jos mahdollista myös kuvat ylhäältä/takaa, jos kissalla on siellä kuviointia. Onnistun maalaamaan kissan myös pelkästä edestä päin kuvasta, jos kissalla ei ole erityisiä kuviointeja esim. korvien takana. Lähetä kuvat sähköpostitse info(a)stailina.com. Lähetä enintään 105 Mt kokoisia kuvia.

3. Saat koevedoskuvan ennen tuotteen lähettämistä, silloin on vielä mahdollista muokata kissaa.

4. Hyväksyttyäsi koevedoksen, kissa viimeistellään ja lakataan. Toimitusaika 2-3 arkipäivää vedoksen hyväksymisestä.

Pituus:
2.5 cm
Korkeus:
4 cm
Leveys:
4 cm
Paino:
0.04 kg