Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru
Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru

Kustomoitava koira- tai kissa-kaulakoru

62,90 €

Tilaa koirasi tai kissasi näköinen kaulakoru! Valmistusaika on n. 5-8 arkipäivää riippuen tilausjonosta. Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Huom! Ota yhteyttä ensin sähköpostitse kuvan kera, arvioin työn vaativuuden ja varmistan, että oikean värisiä silmiä on tarjolla. 

Voit tilata haluamasi näköisen koira- tai kissariipuksen, vaikka oman lemmikkisi näköisen! Hauska kaulakoru itselle tai lahjaksi.

 • Riipuksen valmistaa Peppiina Hämäläinen
 • Jokainen koira ja kissa on käsinmaalattu
 • Riipuksen koko vaihtelee mallin mukaan
 • Koirat pituus n. 3,5-6,5 cm, leveys n. 3,5-5,5 cm, paksuus n. 2,2- 2,5 cm.
 • Kissat n. 3,5-3,8 cm, leveys n. 4,1 cm, paksuus n. 2,2- 2,5 cm
 • Materiaalit: Raysin 200 valu/muotoiluaine, maalattu akryylivärein, silmät muovia tai maalatut
 • Viimeistely korulakalla. Ketju 60 cm ruostumatonta terästä (sis. lukon)
 • Riipus valmistetaan valokuvan pohjalta
 • Riipuksen paino: koirat n. 25-40 g, kissat n. 24-28 g
 • Tuotteesta lähetetään asiakkaalle vedoskuva ennen tilaustuotteen lähetystä, katsotaan yhdessä, että koru miellyttää, korua voidaan muokata vielä hiukan
 • Huomioithan, että tilaustöillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta

Toimi seuraavasti:

1. Laita sähköpostia info(a)stailina.com, jos sinulla on kysyttävää. Tilaa haluamasi tuotteet verkkokaupasta ja maksa tilaus. Huom. jos tilaat muitakin tuotteita samaan pakettiin, kaikki tuotteet lähetetään, kun kaulakoru on valmis. Riipuksen valmistusaika on yleensä noin 5-8 arkipäivää riippuen sen hetkisestä tilausjonosta. Toimitusaika 2-4 arkipäivää vedoksen hyväksymisestä.

2. Lähetä kuvat koirasta/kissasta tai kuvaile sanoin minkälaisen riipuksen haluat. Valitse mahdollisimman hyvälaatuiset valokuvat. Lähetä kuvat edestä ja sivulta, jos mahdollista myös kuvat ylhäältä/takaa, jos lemmikillä on siellä kuviointia. Kerro lemmikin silmien väri, jos kuva on epätarkka. Onnistun maalaamaan lemmikin myös pelkästä edestä päin kuvasta, jos sillä ei ole erityisiä kuviointeja esim. korvien takana. Lähetä kuvat sähköpostitse info(a)stailina.com. Lähetä enintään 105 Mt kokoisia kuvia.

3. Saat koevedoskuvan ennen tuotteen lähettämistä, silloin on vielä mahdollista muokata korua.

4. Hyväksyttyäsi koevedoksen, riipus viimeistellään ja lakataan. Toimitusaika 2-4 arkipäivää vedoksen hyväksymisestä.

Pituus:
3 cm
Korkeus:
4 cm
Leveys:
10 cm
Paino:
0.06 kg